Avernäs ordnade en pinne för Hanviken

Hanvikens SK:s herrar spelade i helgen 2-2 (1-1) mot Ängby i division 3 Södra Svealand.

Av Robert Skölin
Publicerat 2017-06-12

Hanviken kopplade omgående grepp om matchen genom Jonathan Avernäs som är tillbaka efter att ha varit utlånad. Men strax innan halvtid kvitterade Ängby, vilket inte var helt rättvist då hemmalaget hade initiativet. Hanviken börjar också andra halvlek bäst för att senare tappa lite av kommandot. Med fem minuter kvar slår också Ängbys Rudolf Åman till och helt plötsligt ser Hanviken ut att bli nollade. Men i sista sekunden, på tilläggstid, får Hanviken en straff som Avernäs tar hand om – och den sitter.

– Det är blandade känslor efter matchen. Vi inleder bra i både första och andra för att efterhand tappa initiativet. Jag är jätteglad över moralen som gör att vi återigen räddar poäng på övertid och att Jonte gör två mål i comebacken samtidigt som det känns som om Ängby är ett lag vi ska besegra, kommenterar HSK:s tränare Jonas Holtbäck.

Nästa match för Hanviken är borta mot FOC Farsta. Den matchen spelas nu på fredag.Publicerat 2017-06-12
Uppdaterat 2017-06-12Lokalbollen: Tyresö FF:s herrar nära trean

Tyresö FF:s herrar vann på nytt och är nu bara två matcher ifrån division 3-spel nästa säsong. Detta medan Hanvikens herrar ”bara” fick oavgjort mot Ängby och alltjämt har tre poäng upp till kvalplats.

22 besöker oss just nu