Bensinmack utsatt för väpnat rån

En bensinmack intill brandstationen i Tyresö utsattes sent på tisdagskvällen för ett väpnat rån. Ingen är ännu gripen för rånet.

Av Robert Skölin
Publicerat 2017-02-15

Det var bensinmacken Circle K som vid 23-tiden på tisdagsaftonen blev utsatt för ett rån. Två maskerade rånare beväpnade med pistoler tog sig in på macken där de hotade och band personalen. Därefter tog de tobak till okänt värde och lämnade platsen, på ett oklart sätt. Personalen klarade sig undan fysiska skador och mår under omständigheterna bra enligt en uppgiftslämnare.

Ingen är ännu gripen för rånet och nu ska en teknisk undersökning göras.
Publicerat 2017-02-15
Uppdaterat 2017-02-15Två äldrerån i Tyresö – på en vecka

En rån- och stöldvåg mot äldre kan just nu svepa över Tyresö. På bara en vecka har två kvinnor, en i 90-årsåldern och en i 85-årsåldern, drabbats. – Det är otroligt fräckt att ge sig på någon som är så gammal och försvarslös, säger Anna Westberg presstalesperson på Stockholmspolisen om den senaste händelsen.

Fredrik knivhöggs på Engelska skolan i Tyresö

Fredrik Lissel, 16, blev knivhuggen av en annan jämnårig elev på Engelska skolan i Tyresö. För en vecka sedan föll domen som blev lägre än åklagaren yrkat på – grov misshandel i stället för försök till mord. I dag talar Fredrik och mamma Joanna ut i Aftonbladet. Joanna söker debatt om våldet i skolorna som hon tycker gått alldeles för långt. – Vi måste väcka fler vuxna att engagera sig. Varför har en 15-åring kniv med sig i skolan?

67 besöker oss just nu