Clas Ohlson slår upp pop-up i Tyresö Centrum

Clas Ohlson öppnade i dag en pop-up i Tyresö Centrum.

Av Robert Skölin
Publicerat 2017-11-29

Den populära detaljhandelskedjan Clas Ohlson, som riktar in sig på hemmafixare, har öppnat en pop-up i Tyresö Centrum. Den lilla butiken håller öppet året ut och kommer fokusera på pynt och andra varor förknippade med julen.

Du hittar Clas Ohlson i centrums nordöstra vinge, nära exempelvis biblioteket och den asiatiska restaurangen White Rice.

Tyresö Centrums Facebooksida hälsades Clas Ohlson välkomna.Publicerat 2017-11-29
Uppdaterat 2017-11-29

FOTO: Tyresö CentrumOptikerkedjans upplysningskampanj kommer till Tyresö

Kolla dina ögon i tid – innan det för sent! Det är budskapet för en kringresande nationell upplysningskampanj om ögonhälsa som ska besöka 40 svenska städer, däribland Tyresö den 15 februari. – Vi vill sprida kunskap om att en synundersökning kan upptäcka och förebygga ögonsjukdom, det borde vara lika naturligt att undersöka sina ögon regelbundet som att gå till tandläkaren, säger Caroline Schiller, optiker på Specsavers som ligger bakom kampanjen.

Pop up-torg inspirerar inför framtiden

Nu kan du som passerar bussterminalen i Tyresö eller besöker centrumet sätta dig ner och fundera över framtiden i Tyresö kommuns nya "Torg på prov", ett pop up-torg som invigdes under onsdagen av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Saweståhl (M), tillsammans med initiativtagaren Emma Shepherdson från Stadsbyggnadsförvaltningen.

8 besöker oss just nu