Clas Ohlsons nya Compact Store i Tyresö Centrum har öppnat

I går slogs portarna upp till Clas Ohlsons nya Compact Store i Tyresö Centrum.

Av Robert Skölin
Publicerat 2018-05-04

Som Vi i Tyresö tidigare kunnat berätta om har Clas Ohlson valet att vara kvar i Tyresö Centrum efter att man i vintras fick bra respons för sin pop-up store. Den nya butiken är av formatet Compact Store, det vill säga en mindre butik men fortfarande full av smarta produkter, praktiska lösningar och inspiration. Här finns även tjänsten Hyr hos Clas Ohlson där man som kund kan hyra verktyg till hemmaprojektet.

– Det är härligt att få öppna upp en butik i ett lokalt kommuncentrum som Tyresö med många kunder vi kan underlätta vardagen för. Det känns som ett naturligt steg efter det positiva bemötande vi fick för vår Pop-up store som var öppen här under julhelgerna. Projektteamet på plats har jobbat länge med förberedelserna och gjort ett jättefint jobb så det känns skönt att kunna slå upp portarna, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

Clas Ohlson Compact Store i Tyresö har en försäljningsyta om cirka 450 kvadratmeter.Publicerat 2018-05-04
Uppdaterat 2018-05-04Optikerkedjans upplysningskampanj kommer till Tyresö

Kolla dina ögon i tid – innan det för sent! Det är budskapet för en kringresande nationell upplysningskampanj om ögonhälsa som ska besöka 40 svenska städer, däribland Tyresö den 15 februari. – Vi vill sprida kunskap om att en synundersökning kan upptäcka och förebygga ögonsjukdom, det borde vara lika naturligt att undersöka sina ögon regelbundet som att gå till tandläkaren, säger Caroline Schiller, optiker på Specsavers som ligger bakom kampanjen.

Pop up-torg inspirerar inför framtiden

Nu kan du som passerar bussterminalen i Tyresö eller besöker centrumet sätta dig ner och fundera över framtiden i Tyresö kommuns nya "Torg på prov", ett pop up-torg som invigdes under onsdagen av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Saweståhl (M), tillsammans med initiativtagaren Emma Shepherdson från Stadsbyggnadsförvaltningen.

7 besöker oss just nu