Där satt den THH - äntligen tre poäng!

Efter fyra raka förluster, varav tre med uddamålet, studsade äntligen trissan Tyresö Hanvikens väg. Under tisdagskvällen blev det vinst hemma mot Gnesta. Resultatet skrevs till 4-3 (0-1, 3-0, 1-2).

Av Robert Skölin
Publicerat 2015-12-16

Men det var Gnesta som började bäst och hade 0-1 efter första perioden. I den andra skulle dock THH inte bara komma tillbaka utan också gå ifrån till en tvåmåls-ledning. Kvitteringen kom från David Olssons klubba efter 33:29 och sedan var det Felix Liljegrens tur att få lite nätrassel. Med blott sex sekunder kvar av perioden kom alltså även 3-1, Henrik Garpenlöv i powerplay.


Men någon enkel seger skulle det inte bli. I den tredje perioden gjorde Gnestas Niclas Claesson 3-2 och det var match igen. David Olsson svarade dock blixtsnabbt genom att göra sitt andra och THH:s fjärde mål matchen fram till 4-2. Slutminuterna blev dramatiska och Gnesta reducerade ännu en gång med fem minuter kvar att spela. Men närmare än så kom man inte och THH-spelarna kunde äntligen bärga tre viktiga poäng till sammandraget.

Vinsten till trots ligger man ändå kvar på en sjätteplats i tabellen. Det är fyra poäng upp till de närmaste lagen, Rimbo och Gnesta.

Nästa match spelas borta mot tabellettan Bålsta som ännu är obesegrade. En på pappret riktigt tuff match.Publicerat 2015-12-16
Uppdaterat 2016-01-17

FOTO: LARS HÖGLUND/EYEWITNESS.SETHH förlorade på nytt - faller i tabellen

Tyresö Hanviken vann i premiären av Alltvåan men därefter har det blivit tre raka förluster. Den senaste kom på tisdagskvällen mot Tumba. Förlust hemma i Tyresö ishall med hela 1-6 (0-2, 1-3, 0-1).

Ny uddamålsförlust för THH

Tyresö Hanviken föll återigen tungt. Denna gång i derbyt mot Nacka som spelades i Nacka ishall i fredags förra veckan. THH förlorade med 4-3 (0-1, 2-0, 2-2).

THH föll borta mot GT

Tyresö Hanviken fick inte spelet att stämma helt och hållet i mötet med GötaTraneberg och föll tungt med 5-4 (2-0, 2-3, 1-1).

THH-seger i öppningen av Alltvåan

Tyresö Hanviken fick den start man ville ha när Alltvåan drog igång. Matchen mot Trångsund i fredags slutade 7-4 (2-1, 4-1, 1-2) inför över 200 åskådare i Tyresö ishall.

16 besöker oss just nu