3 december 2020

NOTIS

Feststämning i Centrum och på Münchenbryggeriet – när niorna släpptes lösa

Under tisdagskvällen var Tyresö Centrum fullt av finklädda tjejer och killar. Då hade niorna sin traditionella avslutningsfest – den stora balen.
image
Redaktionen
  • Publicerat: 2019-06-13

  • |
  • Uppdaterat: 2020-11-15

Feststämningen var hög hos eleverna när de samlades för sista gången, efter att ha äntrat den klassiska röda mattan till Tyresö Centrum. Det skålades friskt, hölls upplyftande tal men framför allt så dansades det – vilt!

Balen som varje år anordnas av Tyresös fritidsgårdar och deras hängivna personal pågick inpå småtimmarna och uppges ha varit mycket lyckad.

Förra året var efterspelet trist då festen fortsatte på Notholmen och några elever orsakade skadegörelse vid caféet, vilket Vi i Tyresö skrev om. För att undvika något liknande i år stängdes Notholmen av vid brofästet. Den taktiken visade sig framgångsrik. Caféet skriver på sin Facebook-sida: ”allt gick bra hos oss i natt och det är vi så glada för”.Engelska skolan på Münchenbryggeriet
Friskolan Internationella Engelska skolan håller varje år sin egen bal. I fjol var man på Kumla herrgård och festade loss, i år gjorde man det på Münchenbryggeriet. Och nog var det klackarna i taket som gällde även denna gång. Det märks i den här videon som skolan laddade upp.

Höghus i Amaryllisparken

Stödjer du en detaljplan som skulle medge byggandet av ett 6-våningshus i amaryllisparken?


Mer information