Förrådsbolag öppnar anläggning i Tyresö

Det växande förrådsbolaget 24Storage öppnar i Tyresö.

Av Robert Skölin
Publicerat 2017-12-13

24Storage som erbjuder förrådslösningar öppnar nu sin femte anläggning för året, denna gång med placering i Tyresö på Siklöjevägen 5.

Att man etablerar sig i just Tyresö beror på hög befolkningstillväxt och urbanisering ”i kombination med den rådande högkonjunkturen som stärker behovet av extra förvaring”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Anläggningen kommer att bestå av cirka 500 förråd fördelade på en bruttoyta om cirka 3 200 kvadratmeter.

– 2017 har varit en otrolig resa! Tyresö blir vår femte nyöppnade anläggning det här året och vi har vi nästan dubblat både antalet förråd och uthyrningsbara kvadratmeter. Enligt den internationella branschorganisationen FEDESSA är vi nu näst störst i Sverige med 14 anläggningar säger Michael Fogelberg, VD och grundare av 24Storage.

Anläggningen i Tyresö kommer på sikt att vara obemannad. Kunder kommer istället att mötas av en kundserviceenhet som har en direkt videolänk med medarbetare i Stockholm. Kunderna kommer därifrån kunna skriva avtal. Samtidigt bevakas anläggningen dygnet runt med livestreamad kameraövervakning för högsta säkerhet.

– En viktig del i vår affärsmodell är att vi ska vara tillgängliga dygnet runt och därför har vi valt att centralisera försäljning och support med utökade öppettider till 20.00 på vardagar. Vi har precis öppnat verksamheten här i Stockholm samt lanserat en ny webbplats för ökad självservice, fortsätter Michael Fogelberg. Publicerat 2017-12-13
Uppdaterat 2017-12-13

FOTO: 24StorageTydliga skillnader i årets första valdebatt

I måndags hölls årets första valdebatt i Tyresö. Det var Företagarna som bjudit in partierna för en lunchduell om företagsfrågor under rubriken ”Maktkampen” på biblioteket i Tyresö Centrum. Fem partier fanns på scenen och det var ganska många i publiken. Det blev en stundtals spänstig debatt med tydliga skillnader mellan blocken.

Fontana – årets företagare i Tyresö

I fredags var det dags för den traditionella Näringslivsdagen att gå av stapeln i Tyresö. Dagen som är ett samarbete mellan Företagarna och Tyresö kommun ordnades för sjätte gången. Som tidigare hölls en välbesökt Näringslivsmässa i Tyresö Centrum och parallellt en rekryteringsmässa. Dagen avrundades med en Näringslivsgala på Tyresö Slott. Priser delades ut till Årets Företagare, Årets Butik och Årets Monter.

13 besöker oss just nu