Joacim Nilsson ny sportchef för THH:s juniorer och ungdomslag

Tyresö Hanviken Hockey har fått en ny sportchef på junior- och ungdomssidan i Joacim Nilsson.

Av Robert Skölin
Publicerat 2015-05-18

Joacim Nilsson är 45 år och uppvuxen i Malmberget och Luleå, han kommer närmst från uppdraget som huvudtränare för Södertälje SK:s U18-lag. Hans uppdrag framöver i THH blir att leda och utveckla den sportsliga verksamheten i föreningens ungdoms- och juniorlag samt Hockeyskolan. Klubben skriver på sin hemsida att Joacim Nilsson har imponerat med sina kunskaper och erfarenheter från första mötet och att man känner sig glada och förväntansfulla inför den kommande säsongen.

”Vi är redan en stark hockeyklubb med spännande framtidsutsikter och med rekryteringen av Joacim är vi övertygade om att vi har förbättrat både föreningens och våra ungdomars möjligheter till en positiv utveckling framöver!”
Publicerat 2015-05-18
Uppdaterat 2016-01-17Där satt den THH - äntligen tre poäng!

Efter fyra raka förluster, varav tre med uddamålet, studsade äntligen trissan Tyresö Hanvikens väg. Under tisdagskvällen blev det vinst hemma mot Gnesta. Resultatet skrevs till 4-3 (0-1, 3-0, 1-2).

THH förlorade på nytt - faller i tabellen

Tyresö Hanviken vann i premiären av Alltvåan men därefter har det blivit tre raka förluster. Den senaste kom på tisdagskvällen mot Tumba. Förlust hemma i Tyresö ishall med hela 1-6 (0-2, 1-3, 0-1).

Ny uddamålsförlust för THH

Tyresö Hanviken föll återigen tungt. Denna gång i derbyt mot Nacka som spelades i Nacka ishall i fredags förra veckan. THH förlorade med 4-3 (0-1, 2-0, 2-2).

THH föll borta mot GT

Tyresö Hanviken fick inte spelet att stämma helt och hållet i mötet med GötaTraneberg och föll tungt med 5-4 (2-0, 2-3, 1-1).

9 besöker oss just nu