Konkurs för Ängsgården i Trollbäcken

Företaget Mimosa Vård och Omsorg AB som sedan i mars 2012 driver äldreboendet Ängsgården i Trollbäcken har gått i konkurs. Det beskedet kom sent igår kväll. Nu ska äldreboendet drivas vidare av konkursförvaltare i väntan på att en ny aktör tar över verksamheten.

Av Redaktionen
Publicerat 2013-08-09

Konkursen för Mimosa innebär att personalen på Ängsgården nu blivit uppsagda och att de får söka om sina tjänster eller gå vidare. Men enligt Socialnämndens ordförande Andreas Jonsson (M) kommer konkursen inte att påverka de boende.

-    Vi ska träffa konkursförvaltaren på tisdag och gå igenom vad som nu behöver göras. Boende och deras anhöriga behöver inte oroa sig. Verksamheten kommer att fortsätta som tidigare, kommenterar Andreas Jonsson (M).
Publicerat 2013-08-09
Uppdaterat 2016-01-23SvFF säger nej: Tyresö FF kastas ut ur damallsvenskan - kan också gå i konkurs

Framgångssagan Tyresö FF:s damer har nått sitt slut. Miljonskulderna blev till sist för mycket. Svenska Fotbollsförbundets appelationsnämnd konstaterar att bolaget Tyresö Fotboll AB inte kommit in med årsredovisning i rätt tid och avslår därmed bolagets överklagan. Det tidigare beslutet att neka elitlicens för 2015 står fast. Nu slängs man ut ur damallsvenskan.

Konkurshotet mot Tyresö FF:s damlag avvärjt

Tyresö Fotboll AB är inte längre konkurshotat. Bolaget har fått sin ansökan om rekonstruktion godkänd av Nacka tingsrätt. Därmed kommer spelarna att få sin lön utbetald via den statliga lönegarantin.

7 besöker oss just nu