Lilla Tyresö tog brons i STF:s hållbarhetstävling

Lilla Tyresö var nominerad i Svenska Turistföreningens tävling för bästa hållbarhetsinsats. Till sist blev det en bronspeng för det anrika, men likafullt moderna och miljömedvetna, vandrarhemmet då priserna förkunnades på turistnäringens årliga konferens på Djurönäset i helgen.

Av Robert Skölin
Publicerat 2014-11-24

Förstapriset i den här kategorin gick i stället till Hälsingland och Söderhamn/Växhuset. Men gladast av alla var nog ändå det Värmdöbaserade vandrarhemmet Gällnö som fick priset ”Årets kudde”. Ett pris som går till den anläggning som fått flest röster av gästerna, räknat på antal gäster, och därför anses vara väldigt prestigefyllt.

LÄS MER: Lilla Tyresö kan prisas för hållbarhetsinsats
Publicerat 2014-11-24
Uppdaterat 2017-11-14Julen står för dörren i Tyresö

Sång, marknad, pyssel och knåp. Ja det är mycket som väntar när det lackar mot julen i Tyresö. Här är alla aktiviteterna och evenemangen som får dig att komma i ordentlig julstämning.

Julmarknaden på Lilla Tyresö firar 20 år

Julen närmar sig kanske snabbare än vad man tror ibland. Med julen följer en lång rad traditioner och helgen 1-2 december firar en av dessa traditioner 20-års jubileum. Det är julmarknaden vid Prinsvillan på Lilla Tyresö som nu slår upp sina portar för 20:e året i rad. Marknaden är ett av de största årliga arrangemangen som finns i Tyresö och lockar tusentals besökare.

14 besöker oss just nu