Matbloggare från Tyresö kan vinna pris

Matbloggen Karlstein.nu som drivs av Tyresöbon Thomas Karlstein, 34, kan utses till ”Årets Matblogg” i den hedersamma kategorin ”Folkets val”.

Av Robert Skölin
Publicerat 2015-10-08

Pris för årets bästa matbloggare delas i år ut för tionde gången av Matbloggspriset.se och det kan bli en Tyresöbo som tar hem förstapriset under jubileumsåret. Thomas Karlstein, boendes i Krusboda och bloggare på Karlstein.nu, har nämligen nominerats i kategorin ”Folkets val”.

”Att gå vidare från nomineringen som en av tio finalister med fler än niohundra nominerade är förstås en rejäl sporre bara det. Att det dessutom sker inom kategorin Folkets val… Ja, ni förstår säkert. På ett sätt känner jag mig redan som en vinnare. Förstå mig rätt. Jag tänker dock inte nöja mig med bara den känslan. Precis som med god mat och dryck vill jag ha mer.”, skriver han på sin populära matblogg och uppmanar samtidigt sina läsare att rösta på honom.

Vi i tyresö har tidigare uppmärksammat Thomas som så sent som förra julen fick ett extraknäck hos Scan som julskinkejobbare.

Röstningen pågår fram till söndagen den 11 oktober klockan 23.59. Priset delas ut på Mitt Kök-mässan på Stockholmsmässan i Älvsjö den 5 november.

Rösta på Thomas genom att gilla en bild på Facebook!
Publicerat 2015-10-08
Uppdaterat 2016-01-24Att vara riksdagsledamot från Stockholms län

I många länder används uttrycket ”min parlamentsledamot” om ledamöter från den egna valkretsen. Uttrycket används även av dem som inte röstat på personen ifråga, möjligen då med ordet ”min” utbytt mot ”vår”. Det är allmänt känt i valkretsen vem som är vald att representera väljarna. Det är också till denne person man hör av sig med synpunkter på stort och smått inom politiken. För riksdagsledamöterna från valkretsen Stockholms län är situationen radikalt annorlunda. Idag är det hela 42 ledamöter från valkretsen i riksdagen. Det torde inte finnas någon ”normal” väljare som kan namnge oss alla.

15 besöker oss just nu