Ny bilbrand i Granängsringen

Under tisdagskvällen bröt en bilbrand ut i ett garage i Granängsringen.

Av Robert Skölin
Publicerat 2017-08-23

Händelsen inträffade vid 19.30-tiden och gällde en bil. Men då flera andra bilar stod bredvid den brinnande bilen skadades även dessa.

Bilbränder och stök har varit återkommande i Granängsringen den senaste tiden. Exempelvis sattes två bilar, men också fem lastbilar, i brand i förra veckan. Och dagen innan utsattes polis för stenkastning. Från polisens och kommunens sida pågår ett intensivt arbete med att komma åt de ungdomar som bråkar. I förra veckan gick den styrande Alliansen ut och meddelade att man fått löfte från polisen att de ska bli mer synliga och närvarande. Man sa också att man löpande ska pröva användandet av kameraövervakning på utsatta platser och att man tagit flera andra initiativ för ett tryggare Tyresö.
Publicerat 2017-08-23
Uppdaterat 2017-08-23

Känner du dig trygg i Granängsringen?


BILD: Bilden är från annat tillfälle och har inget med den aktuella branden att göra.Nytt narkotikatillslag i Tyresö

I fredags i förra veckan gjorde polisen en ny raid mot droghandeln i Tyresö – och det med framgång. "En större mängd narkotika togs i beslag, både cannabis och kokain", skriver polisen på Facebook.

Våldsam villabrand i Tyresö

Vid 15-tiden på måndagen fick räddningstjänsten larm om en villabrand i Tyresö. Inga personer ska vara skadade men två har fått åka till sjukhus för kontroll.

9 besöker oss just nu