19 januari 2022

NOTIS

Ny restaurang öppnar i Tyresö

I slutet av augusti öppnade La Forchetta i Tyresö Bostäders nybyggda lokaler i närheten där Curres Corner tidigare låg. Alliansen har tillsammans med kommunens näringslivskontor möjliggjort för lokaler i gatuplan när nya detaljplaner beslutas vilket leder till en bättre service för Tyresöborna.
image
Foto: Vi i Tyresö
Redaktionen
  • Publicerat: 2019-10-03

  • |
  • Uppdaterat: 2021-10-19

Yasmine är idag restaurangchef och uppvuxen på pappas tidigare restaurang Pizzeria Hörnet. I nitton år drev Mehmet med stöttning av hans fru Susanne pizzerian. Men även innan dess bakades det pizzor i Öringe. I 25 år har Mehmet varit krögare i kommunen.

– fokus ligger på bra råvaror! Burktomater är ingenting för oss. Med ett nytt koncept har vi lyft vår verksamhet till en högre nivå. Vi har haft en bra start och jag är väldigt tacksam över att vi har så många gäster, säger Mehmet.

La Forchetta är en lagom stor och mysigt inredd restaurang. Här serveras klassiska italienska rätter. På dagarna erbjuds det flera olika rätter till lunch och på kvällstid finns en á la carte-meny. Stämningen är varm och familjär.

Anki Svensson (M), oppositionsråd i Tyresö säger att det är kul att se att restaurangen äntligen har öppnat. Innan vi förlorade valet 2018 verkade vi hårt för att näringslivet ska få möjligheter att växa i kommunen och det har gett resultat.

[ANNONS]
[ANNONS]

Höghus i Amaryllisparken

Stödjer du en detaljplan som skulle medge byggandet av ett 6-våningshus i amaryllisparken?


Mer information