Ny seger för THH

Tyresö Hanviken Hockey är obesegrade efter två omgångar i Hockeyettan. Nykomlingen slog i går kväll tillbaka Arlanda Wings med 3-0 (1-0, 1-0, 1-0) hemma i Tyresö ishall.

Av Robert Skölin
Publicerat 2017-09-28

Trots skottövertag för Wings som är ett etablerat lag i Hockeyettan avgick alltså THH med seger. Det började med att Charlie Ahlberg satte 1-0 fem minuter in i första. Ungefär vid samma tid i andra perioden kom 2-0 från nyförvärvet Joakim Albertssons klubba och i slutet av tredje tryckte hemvändaren William Garpenlöv in spiken i kistan i tom bur.

Sex poäng och full pott efter två omgångar innebär en femteplats i Hockeyettan Östra, som har en haltande tabell.

Nästa match spelas borta mot Sollentuna på söndag.Publicerat 2017-09-28
Uppdaterat 2017-09-28Här ska nya ishallen byggas

Beslutet om en ny ishall har dragits i långbänk. Framför allt har det rått delade meningar om vilken plats som är bäst att bygga på. Men på senaste mötet i kommunstyrelsen hittade politikerna varandra i denna viktiga fråga och nu kan man komma vidare.

Tredje raka för THH

Nykomlingen Tyresö Hanviken fortsätter att imponera i Hockeyettan. Under söndagskvällen vann man sin tredje raka match efter 1-5 (0-1, 1-1, 0-3) mot Sollentuna.

Drömstart för THH i Hockeyettan

Nykomlingen Tyresö Hanviken fick en smakstart på Hockeyettan. I premiären besegrades Väsby IK med hela 5-1 (0-0, 1-1, 4-0) efter en formidabel tredjeperiod. Ett Väsby som så sent som i fjol spelade play-off till Allsvenskt kval.

William Garpenlöv klar för THH

Forne NHL-spelaren och numera assisterande förbundskapten i Tre Kronor Johan Garpenlövs son William Garpenlöv med meriter från Allsvenska Timrå är klar för spel i Tyresö Hanviken Hockey.

13 besöker oss just nu