Moderat utsågs till företagsvänligaste politikern

Dick Bengtson (M) som är ordförande i kultur- och fritidsnämnden utsågs i dag till den företagsvänligaste politikern i kommunen av branschorganisationen Företagarna.

Utnämningen av Bengtson som Tyresös främste företagarpolitiker skedde på Kumla herrgård arrangerat av Företagarnas regionkontor.

- Jag är både glad och överraskad. Eftersom jag själv också är småföretagare vet jag hur tufft det kan vara att få ihop tid och pengar. Att skapa ännu bättre förutsättningar för Tyresös företagare är något jag prioriterar högt på min politiska agenda, sa en stolt Dick Bengtson till Vi i Tyresö kort efter att han mottagit priset.

I samtliga Stockholmskommuner delas pris ut till en företrädare från den styrande majoriteten och en från oppositionen som under året bidragit till ett bättre företagsklimat. Men i Tyresö kunde man inte finna någon värdig mottagare av priset inom Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet eller Sverigedemokraterna. Ingen representant från något av dessa partier dök heller upp på företagarträffen.


Artikelns URL: https://viityreso.se/artikel/moderat-utsags-till-foeretagsvaenligaste-politikern

Publicerat: 2014-05-14
Uppdaterat: 2016-01-23

Av: Robert Skölin

© 2020 Vi i Tyresö