Ny uddamålsförlust för THH

Tyresö Hanviken föll återigen tungt. Denna gång i derbyt mot Nacka som spelades i Nacka ishall i fredags förra veckan. THH förlorade med 4-3 (0-1, 2-0, 2-2).

THH hade ledningen efter första perioden efter att Tim Andersson satt en kasse. Men i den andra perioden öste hemmalaget på och kunde både kvittera och gå upp i ledning 2-1. I den tredje var det jämnt lagen emellan och matchen stod och vägde. Det blev heller inte mindre spännande när Erik Frendelius fick in 2-2 fyra minuter in i perioden. Nacka kunde dock återta kommandot bara fem minuter senare och THH fick återigen jaga. Det betydde mer chansspel och med några minuter kvar lämnade även Robin Elfvengren kassen för spel 6 mot 5. Dessvärre resulterade det i att Nackas Philip Nilsson-Fornes också kunde sätta dit 4-2 i tom bur. Men THH hade inte gett upp, utan fortsätta spela 6 mot 5 och med blott en sekund kvar kom reduceringen 4-3. Sekunden som återstod var dock för knapp för att något mer skulle kunna hända i matchen och serieledande Nacka stod som segrare i derbyt.

Förlusten var kännbar för Tyresö Hanviken som nu fallit ner till femte plats i Alltvåan efter tre spelade omgångar. Härnäst väntar spel mot Tumba, en nyckelmatch för fortsättningen. Matchen spelas i morgon klockan 19 i Tyresö ishall.

LÄS MER: THH föll borta mot GT


Artikelns URL: https://viityreso.se/artikel/ny-uddamalsfoerlust-foer-thh

Publicerat: 2015-12-07
Uppdaterat: 2016-01-17

Av: Robert Skölin

© 2020 Vi i Tyresö