29 mars 2024

NYHETER

THH föll borta mot GT

Tyresö Hanviken fick inte spelet att stämma helt och hållet i mötet med GötaTraneberg och föll tungt med 5-4 (2-0, 2-3, 1-1).
Redaktionen
  • Publicerat: 2015-12-02

• |
  • Uppdaterat: 2020-11-23

Denna artikel är publicerad 2015 och kan därför vara inaktuell!

<p>Även om båda lagen slutade tvåa i sina respektive grundserier är det många som håller Tyresö Hanviken som ett bättre lag än GötaTraneberg. Det hindrade dock inte de senare från att vinna mot THH som inte komma upp i sin fulla potential i Stora Mossens ishall. Bortalaget THH öste på med 16 skott mot GT:s 8 i den första perioden men utfallet blev ändå 2-0 till GT. I den andra hade man dock ställt in siktet lite bättre och kunde snabbt kvittera genom Simon Svahn och David Olsson. Lagen följdes också åt fram till 4-4 i upptakten av den tredje. Tyresö Hanvikens mål gjordes av Victor Görtz och Tim Andersson. Men med sex minuter kvar kom segermålet från GötaTraneberg vilket gör att båda lagen nu ligger på tre poäng efter två omgångar. Leder gör Nacka tätt följt av Gnesta, båda på fem poäng. I nästa omgång spelar THH också på bortais och möter just Nacka. Den matchen spelas på fredag kväll.</p>