Tysklinds årets företag i Tyresö

I fredags hölls den årliga näringslivsdagen i Tyresö med en efterföljande galamiddag på Tyresö Slott. Under dagen var det både företagsmässa och rekryteringsmässa inne i Tyresö Centrum. Det bjöds på en inspirerande föresläsning av Paolo Roberto och flera priser delades ut till olika Tyresö-företag som ligger i framkant.

Av Redaktionen
Publicerat 2016-10-31

Näringslivsdagen som hölls för fjärde gången lockade många utställare och flera hundra besökare som strömmade genom lokalerna i Tyresö Centrum. Det hölls också en rekryteringsmässa där jobb och människor kunde se på möjligheten att matcha ihop sig.

Dagen invigdes av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Saweståhl, näringslivschefen Gunilla Berg och Olle Karlström från Företagarna. Under själva mässan delades det ut ett pris. Det var det prestigefyllda priset som ”Årets Butik” som röstats fram av Tyresös invånare. Vinnare blev den populära butik Köttboden som ligger i Trollbäcken.

Mässan följdes som traditionen är av en galakväll på Tyresö Slott där ytterligare priser delades ut. Nyföretagarcentrum gav pris till ”Årets Nyföretagare” som blev Projektmaskinen som jobbar med grafiks formgivning och webbdesign, priset till ”Årets Miljösatsande företag” gick till Delikatessboden som håller till i Tyresö Strand.

Den sista prisutdelningen för kvällen var höjdpunkten ”Årets Företagare”. Vinnaren utses av Företagarna och kommunen och vinnaren går vidare till regionfinal och kan också nå riksfinal och tävla om att vara ”Årets Företagare” i hela Sverige. Priset för 2016 gick till VVS-konsultfirman Tysklinds – som var oerhört stolta över sin vinst. Publicerat 2016-10-31
Uppdaterat 2016-10-31

FOTO: Robert SkölinNäringslivsdag hölls för sjunde året – här är alla vinnare

I fredags var det dags för den traditionella Näringslivsdagen i Tyresö. Dagen som är ett samarbete mellan Företagarna och Tyresö kommun ordnades för sjunde gången. Som tidigare hölls en välbesökt Näringslivsmässa i Tyresö Centrum. Dagen avrundades med en Näringslivsgala på Tyresö Slott. Priser delades ut till Årets Företagare, Årets Butik och Årets Nyföretagare.

22 besöker oss just nu