• image

  Fredrik Saweståhl (M) inviger Tyresö strandbad tillsammans med Dick Bengtson (M). visa bilder

 • image

  Nationaldagsfirande Tyresö Centrum visa bilder

 • image

  Tyresöfestivalen större än någonsin men också fler besökare än tidigare år visa bilder

 • image

  Kommunalråd Fredrik Saweståhl (M) inviger den nya stadsparken visa bilder

 • image

  Tyresö kommunfullmäktige antar ny kommunplan för 2015-2018 visa bilder

 • image

  Nationaldagsfirande Tyresö Centrum visa bilder

Tysklinds årets företag i Tyresö

I fredags hölls den årliga näringslivsdagen i Tyresö med en efterföljande galamiddag på Tyresö Slott. Under dagen var det både företagsmässa och rekryteringsmässa inne i Tyresö Centrum. Det bjöds på en inspirerande föresläsning av Paolo Roberto och flera priser delades ut till olika Tyresö-företag som ligger i framkant.

Tyresö gymnasium blir första ETG-skolan i Stockholm

Elprogrammet på Tyresö gymnasium är ett av de främsta i landet – men nu vässas utbildningen ytterligare. Som första skola i Stockholmsområdet blir Tyresö gymnasium ETG-partner. Det innebär både kvalitetssäkring och ett nära samarbete med elföretagen i regionen.

Näringslivsdag bjöd på inspiration och glada pristagare

I fredags ordnades för tredje året i rad Tyresö Näringslivsdag i samarbete mellan Tyresö Kommun och Företagarna i Tyresö. Under dagen hölls en näringslivsmässa med inspirationsföreläsningar och en näringslivsgala med prisutdelningar till bland annat den prestigefyllda titeln som årets företagare.

Fontanas grundare Frixos Papadopoulos startar egen stiftelse

Den 22 oktober fyller Fontanas grundare, tillika Tyresöbon, Frixos Papadopoulos 70 år. I samband med högtidsdagen väljer han att starta sin egen stiftelse som ska stödja, främja och inspirera entreprenörskap i Sverige. Syftet är att motverka utanförskap och skapa förutsättningar som bidrar till en hållbar framtid för samhälle och människa, heter det i ett pressmeddelande.

Ännu ett socialt företag startar upp

Grow är det senaste tillskottet av sociala företag i Tyresö. Tillsammans med vandrarhemmet Lilla Tyresö ska man ge personer som är på väg tillbaka från lång arbetslöshet eller sjukdom arbetsträning i en rogivande miljö.

16 besöker oss just nu