• image

  Fredrik Saweståhl (M) inviger Tyresö strandbad tillsammans med Dick Bengtson (M). visa bilder

 • image

  Nationaldagsfirande Tyresö Centrum visa bilder

 • image

  Tyresöfestivalen större än någonsin men också fler besökare än tidigare år visa bilder

 • image

  Kommunalråd Fredrik Saweståhl (M) inviger den nya stadsparken visa bilder

 • image

  Tyresö kommunfullmäktige antar ny kommunplan för 2015-2018 visa bilder

 • image

  Nationaldagsfirande Tyresö Centrum visa bilder

Nordiska Museet villiga satsa på Tyresö slott

Det har varit fina besökssiffror vid Tyresö slott och i slottsparken under sommaren och hösten i år. Det visar de mätningar som görs via de nya besöksräknare som slottets ägare Nordiska Museet installerat i parken. Museet är nu villigt att satsa mer resurser i Tyresö och skapa mer aktiviteter och händelser i slottsområdet.

Tysklinds årets företag i Tyresö

I fredags hölls den årliga näringslivsdagen i Tyresö med en efterföljande galamiddag på Tyresö Slott. Under dagen var det både företagsmässa och rekryteringsmässa inne i Tyresö Centrum. Det bjöds på en inspirerande föresläsning av Paolo Roberto och flera priser delades ut till olika Tyresö-företag som ligger i framkant.

Tyresö gymnasium blir första ETG-skolan i Stockholm

Elprogrammet på Tyresö gymnasium är ett av de främsta i landet – men nu vässas utbildningen ytterligare. Som första skola i Stockholmsområdet blir Tyresö gymnasium ETG-partner. Det innebär både kvalitetssäkring och ett nära samarbete med elföretagen i regionen.

Näringslivsdag bjöd på inspiration och glada pristagare

I fredags ordnades för tredje året i rad Tyresö Näringslivsdag i samarbete mellan Tyresö Kommun och Företagarna i Tyresö. Under dagen hölls en näringslivsmässa med inspirationsföreläsningar och en näringslivsgala med prisutdelningar till bland annat den prestigefyllda titeln som årets företagare.

Fontanas grundare Frixos Papadopoulos startar egen stiftelse

Den 22 oktober fyller Fontanas grundare, tillika Tyresöbon, Frixos Papadopoulos 70 år. I samband med högtidsdagen väljer han att starta sin egen stiftelse som ska stödja, främja och inspirera entreprenörskap i Sverige. Syftet är att motverka utanförskap och skapa förutsättningar som bidrar till en hållbar framtid för samhälle och människa, heter det i ett pressmeddelande.

33 besöker oss just nu