img

Hur var det nu med marknadshyror, S?

Oppositionsrådet Anki Svensson (M) reagerar starkt på hur Socialdemokraterna tvärvänt i frågan om marknadshyror efter uppgörelsen med C och L.

img

Peter Freij (M): Bjud in Vänsterpartiet

Peter Freij, föreningsordförande i Tyresömoderaterna, uppmanar Tyresös nya politiska styre att bjuda in Vänsterpartiet i samarbetet för ökad öppenhet och transparens gentemot väljarna.Vad tycker du om det nya utseendet på viityreso.se?Partisympatiundersökning

Detta är en löpande undersökningimg

Christian Altmann (DP): “Det är bråttom för djuren”

Christian Altmann (DP) lyfter frågan om bevarandet av Åva gård i valrörelsens absoluta slutskede. Gården är i akut fara efter att ägaren Stockholms stad sagt nej till att göra de renoveringar och åtgärder som krävs efter ett föreläggande från länsstyrelsen. En av korna har redan dragit på sig sårskador efter att ha legat för mycket på samma sida i de små båsen. Den 1 oktober går tidsfristen ut. Totalt kan ett 70-tal kor tvingas till nödslakt.

img

Bengtson (M): S och PRO fortsätter sprida fake news om Björkbacken

Socialnämndens ordförande Dick Bengtson (M) svarar på en insändare från Bo Toresson, PRO, om Björkbackens äldreboende. Toressons insändare publicerades i Mitt i Tyresö den 21 augusti men då tidningen valt att inte publicera Bengtsons svar (innan valet) gör i stället Vi i Tyresö det.

img

(S) sprider fake news om Björkbacken

Socialnämndens ordförande i Tyresö kommun Dick Bengtson (M) beskyller Socialdemokraterna för att sprida felaktig fakta om äldreboendet Björkbacken.

img

Ett tryggare Tyresö

Moderaternas rättspolitiska talesperson Tomas Tobé och skolkommunalrådet Anki Svensson (M) skriver att otryggheten och utsattheten för tjejer och unga kvinnor ökat dramatiskt på senare år i det svenska samhället. Moderatduon vill bland annat ha krafttag för fler uppklarade sexualbrott, strängare straff, bättre stöd till brottsoffer och helt ta bort preskriptionstiderna vad gäller sexualbrott mot barn.24 besöker oss just nu